Produse naturale

paine cu secara

Paine cu secara

Painea cu secara este alegerea ideala pentru o nutritie sanatoasa. Painea cu secara de la Brutarex ofera organismului vitaminele si mineralele necesare si mentine greutatea corporala.


paine cu cartofi 3

Paine secuiasca cu cartofi

Pentru painea cu cartofi, folosim o reteta veche, iar aluatul se plamadeste cu peste 40% cartofi fierti. Cand iese rumena din cuptor se bate, pentru ca mai apoi sa ajunga frageda pe masa.


paine integrala

Paine integrala cu fibre

O paine ce pune laolalta faina graham, faina de secara, faina neagra, faina de soia, apa, sare si drojdie pentru a obtine o paine integrala.


chifle cu seminte

Chifle cu seminte

Pentru o masa eleganta, intr-un cos impletit, poti pune chifle fragede cu seminte (in, floarea soarelui, grau, susan).


cornulete muntenesti cu gem

Cornulete muntenesti cu gem

Cornuletele cu gem le-am coborat de sus, de la munte, le-am tavalit prin mult zahar si le-am asezat in tavite gata sa fie servite.


torturi de casa 2

Torturi de casa

De la bunica Maria, care de-a lungul anilor ne-a incantat gusturile cu cele mai bune prajituri, astazi va oferim cele mai bune prajituri si torturi, slefuite chiar de dansa.


prajituri de casa 2

Prajituri de casa “Maria”

Prajiturile de casa se realizeaza numai la comanda prealabila avand in vedere termenul scurt de valabilitate. Prajiturile sunt variate, de la prajituri cu foi si creme pana la prajituri cu portocale si nuci, fara faina si cu multa frisca.Facebook Iconfacebook like button